Το μήνυμα του Αλέξη Παππά στο facebook, που προκάλεσε αντιδράσεις!

δημοσίευση | 20/06/2016 στην κατηγορία Επικαιρότητα

O Αλέξης Παππάς στις 18 Ιουνίου ανέβασε μία κοινοποίηση στο facebook, με την οποία προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, σχόλια και like  από επώνυμους και μη!

Διαβάστε την εδώ.

 

''Αν όλα είναι σχετικά και ο νους είναι αυτός που αφήνεις να πιστεύει τι είναι καλό και τι είναι κακό, τότε, αν πείσεις τον εαυτό σου ότι.... Εσύ είσαι ο καλύτερος, η δουλειά σου είναι η καλύτερη, το σωμα είναι το καλύτερο, τοτε όλος ο κόσμος γύρο σου θα μπαίνει σε αυτήν την τροχιά και πότε κανείς δεν θα σε επηρεάσει αρνητικά γιατί οι περισσότεροι είναι όμοιοι μεταξύ τού, προβλέψιμοι, ενώ εσυ είσαι ο διαφορετικός, αυτος που λάμπει γιατί πιστεύεις στο άστρο που έχεις μέσα σου!

Δες τον εαυτό σου απο ψηλά, ισιωσε τον κορμό σου, ελα στο μέγιστο ύψος που μπορείς και αντιμετώπισε τους πάντες με βάση εσένα και οχι αυτούς.
Μην ρίχνεις τις άξιες που έχεις ώς άνθρωπος ποτε!
Ότι κανείς κάντο με συναίσθημα, νιώσε οτι κι αν κανείς έστω την παραμικρή κινήση, μπες μέσα στο σώμα σου, μεσα στην φωνή σού.. Φώναξε, γέλασε, αγρίεψε, ηρέμησε, αγάπησε! 
Γέλασε και κάνε να γελάσουν, εκείνους που θέλεις να σε αγαπούν! 
Δώσε ζωή στον εαυτό σού, ολοι θα σε δούνε μα κανένας δεν θα καταλάβει, το μόνο που θα νιώσουν είναι οτι εσύ είσαι ένας διαφορετικός άνθρωπος...
Μην φοβάσαι..... Όλα είναι σχετικά!!!
Όσοι το κατανοούν κάνουν την καθημερινότητα τους καλύτερη, γιατί δίνουν σημασία στα λίγα, στα απλά...και όσοι δεν έχουν αυτήν την τύχη τής κατανοήσης απλά διανύουν μια ζωή πιστεύοντας πώς για την κακομοιριά τούς φταίνε κάποιοι άλλοι και στο τέλος πεθαίνουν όπως ένα δέντρο που δεν έβγαλε ποτε καρπούς.... Άδικα φυτεμένο κάπου ανάμεσα στα αλλά..!

Αλέξης παππάς.''

Facebook