Η Εύη Βατίδου η οποία μίλησε για την ενασχόλησή της με την πολιτική αλλά και τον νέο της σύντροφο

δημοσίευση | 08/06/2023 στην κατηγορία Επικαιρότητα

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν την Τρίτη 6/6 η Εύη Βατίδου η οποία μίλησε για την ενασχόλησή της με την πολιτική, τον νέο της σύντροφο αλλά και την υποστήριξη που θέλει από τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια για το κόμμα «Φωνή λογικής» με το οποίο κατεβαίνει υποψήφια.

Όσα είπε η Εύη Βατίδου για τον Αλέξη Κούγια

«Αν είναι δυνατόν αν μετά από τόσα χρόνια χωρισμού θα πρέπει να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον στην περίπτωση που έχουμε έναν καινούργιο σύντροφο ή προχωράμε την ζωή μας. Σαφώς προχωρήσαμε κι οι δύο την ζωή μας. Δεν έχω άλλη σχέση με αυτό το κομμάτι του Αλέξη. Τα παιδιά είναι ενήλικα. Εγώ προσωπικά δεν ενημερώνω κανένα πλέον. Ούτε άδειες παίρνω. Είναι δυνατόν; Για ποιο πράγμα να ενημερώσω; Δεν τίθεται τέτοιο θέμα, ούτε έχει τεθεί στο παρελθόν. Είναι και πολύ νωρίς, δεν μπορούμε να μιλάμε για γάμο» είπε αρχικά η Εύη Βατίδου.

«Όσο για τον πρώην σύζυγό μου, θα ήθελα να με υποστηρίξει στο κομμάτι του κόμματος στην «Φωνή λογικής» και να μην κάνει δηλώσεις άλλου τύπου. Πιστεύω στην υποστήριξή του. Θα ήθελα μία καλή αντιμετώπιση και υποστήριξη. Έχει τους τρόπους του αυτός και σε αυτό ευελπιστώ. Είμαι η μάνα των παιδιών του κι έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα για αυτόν. Πιστεύω ότι σε τέτοιες στιγμές θα έπρεπε να υπάρχει η αλληλεγγύη κι υποστήριξη και μέχρι εκεί» συμπλήρωσε η Εύη Βατίδου.

Είναι δυνατόν μετά από δεκαεπτά χρόνια που έχουμε χωρίσει να πάρω την άδεια του πρώην συζύγου μου; Φυσικά και δεν συζήτησα τίποτα μαζί του και γενικά τις αποφάσεις της ζωής μου τις παίρνω μόνη μου. Καλύτερα να με ρωτήσεις αν το συζήτησα με τον νέο σύντροφο που έχω στη ζωή μου, γιατί οι άνθρωποι που είναι γύρω μας, μας βοηθούν και μας στηρίζουν.

 

Facebook