Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σχολίασε τις δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη.

δημοσίευση | 18/01/2023 στην κατηγορία Επικαιρότητα

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή στον “Pride” σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης για τον Γιώργο Κιμούλη και την επιστροφή του στο θέατρο.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στην πρόταση της της Εισαγγελέως στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Βγαίνει ο κ. Αθερίδης και λέει “μπράβο, τολμηρή” αλλά δεν περίμενε ότι θα βγαίναμε κι εμείς στον δικό μας τον χώρο να πούμε “παιδιά, κάπου λίγο ώπα”.

Πειράξαμε προφανώς ευαίσθητες χορδές και φίλους φίλων κι από εκεί και πέρα σταμάτησαν τα καλά λόγια. Και λες “οκ, δεν σε συμφέρει, δεν θες να κοιτάς τις διαμάχες”, αλλά δεν συμβαίνει κάπου μακριά από σένα. Συμβαίνει μέσα στον χώρο όπου εργάζεσαι και το να βγαίνεις και να λες “τεράστια χαρά έχω για τον Γιώργο Κιμούλη, που είναι φίλος μου, που έχει δει όλες μου τις παραστάσεις”, θα επικαλεστώ μόνο μία ατάκα που είπε ο μεγάλος Τσαφούλιας, “δεν υπάρχει μεγάλος καλλιτέχνης, αν δεν έχεις υπάρξει σπουδαίος άνθρωπος”.

Ως ενεργό μέλος της δίκης Φιλιππίδη και όντας μάρτυρας όλων αυτών που συμβαίνουν εκεί μέσα, και διαβάζοντας τους τίτλους, θέλω να σας πω ότι υπάρχει πάρα πολλή παραπληροφόρηση. Η Εισαγγελέας δεν πρότεινε ποτέ το αθώος, αλλά το αθώος λόγω αμφιβολιών. Παρόλα αυτά, γράφτηκε ελάχιστα το “λόγω αμφιβολιών”, κυρίως γράφτηκε με μεγάλα γράμματα το αθώος και με μικρά το ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού. Μπαίνετε να διαβάζετε λίγο παραπάνω και να είστε περισσότερο υποψιασμένοι», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

 

Facebook