Ανδρέας Φουστάνος: «Θα έκανα αισθητική επέμβαση στον εαυτό μου, αλλά δεν το έχω αισθανθεί μέχρι τώρα

δημοσίευση | 24/11/2022 στην κατηγορία Επικαιρότητα

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις κόρες του και τη σύντροφό του, πρώην παίκτρια του "My Style Rocks", Βίκυ Μανώλη.

«Υπάρχουν γυναίκες που είναι εθισμένες στις πλαστικές. Δεν ανέχονται την αλλαγή του χρόνου. Εκεί ελλοχεύει ο κίνδυνος της παραμόρφωσης και γι’ αυτό πρέπει να τις σταματάς, διότι διαφορετικά θα παραμορφωθούν. Το 30% των αντρών κάνει πλαστικές επεμβάσεις», είπε και πρόσθεσε: «Θα έκανα αισθητική επέμβαση αλλά δεν το έχω αισθανθεί μέχρι τώρα».

 

Όσον αφορά το εγγόνι του και τις κόρες του, ο Ανδρέας Φουστάνος είπε: «Έχω ένα εγγόνι αλλά δεν μου αρέσει να με φωνάζει παππού. Έχω όνομα, “Ανδρέας”. Με τις κόρες μου δεν συζητάω για την προσωπική μου ζωή, αλλά γνωρίζουν τα πάντα. Ποτέ δεν έκανα πλάνα γάμου, αν τύχει».

 

Για τη σύντροφό του Βίκυ Μανώλη είπε: «Δεν μου είπε για το My Style Rocks γιατί εκείνη την περίοδο δεν ήμασταν μαζί. Δεν μου αρέσουν αυτά τα ριάλιτι σόους. Μου έχουν προτείνει να πάρω μέρος σε εκπομπή αισθητικές αλλά και στο Dancing with the Stars».

 

Facebook