Η δηλώσεις της Έλενας Ασημακοπούλου για τον χωρισμό και η απάντηση του Μπρούνο Τσιρίλο στα σόσιαλ.

δημοσίευση | 24/11/2022 στην κατηγορία Επικαιρότητα

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο, τις σχέσεις τους σήμερα, αλλά και τη μέρα που το ανακοίνωσε στην κόρη της.

 

«Το ότι το ανακοίνωσα το καλοκαίρι, δεν σημαίνει ότι συνέβη και τότε. Έχω χωρίσει από τον προηγούμενο Οκτώβρη. Ο λόγος που το έκανα το καλοκαίρι ήταν καθαρά και μόνο για την κόρη μου. Ήταν κλειστά τα σχολεία, τα παιδιά είναι πολύ σκληρά, σε τέτοιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να τις πουν πράγματα που μπορεί να την πλήγωναν.

 

Ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες του χωρισμού και κυρίως προς το παιδί. Με τον Μπρούνο έχουμε τυπικές σχέσεις. Ζει μόνιμα στο εξωτερικό και έρχεται κάποιες μέρες κάθε μήνα για να δει το παιδί. Τώρα είμαι ήρεμη.. Δεν ήταν σίγουρα τυχαίο ότι απείχα επαγγελματικά όσο ήμουν παντρεμένη.

 

Το πάλεψα πολύ καιρό, είχα δεύτερες και τρίτες και τέταρτες σκέψεις αλλά δεν έβρισκα λύση στο πρόβλημα του γάμο μου. Από τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής μου ήταν η μέρα που ανακοίνωσα στην κόρη μου ότι χωρίζουμε. Η Μαρία είναι όμως ένα πολύ ώριμο παιδί που ήξερε και ζούσε πράγματα από πριν. Ήξερε τι θα συμβεί. Είχαν γίνει αρκετές προσπάθειες για να αποφευχθεί αυτός ο χωρισμός. Ήξερε!» δήλωσε η Έλενα Ασημακοπούλου, που παραδέχτηκε ότι δεν είναι σίγουρη εάν μπορεί να προχωρήσει άμεσα στο επόμενο προσωπικό της βήμα.

 

Ο Μπρούνο Τσιρίλο πραγματοποίησε δύο αναρτήσεις με νόημα. Συγκεκριμένα, στην πρώτη κοινοποίησε μία φωτογραφία που γράφει «καλημέρα» και εικονίδια που λένε «μπλα μπλα μπλα» ενώ στην δεύτερη φαίνεται μία θάλασσα με κύματα που γράφει χαρακτηριστικά: «Ονομάζεται ηρεμία και μου κόστισε πολλές καταιγίδες για να την κατακτήσω». 

 

 

Facebook