Βασίλης Μπισμπίκης: τρεις υποψηφιότητες για τα “Κόκκινα φανάρια” στα θεατρικά βραβεία κοινού All4Fun

δημοσίευση | 27/09/2022 στην κατηγορία Επικαιρότητα

Ο ταλαντούχος Έλληνας ηθοποιός, που εδώ και έναν περίπου χρόνο έχει βρει και την προσωπική ευτυχία, καθώς είναι ζευγάρι με την αγαπημένη τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή και δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους, βρίσκεται σε μία ιδιαίτερα παραγωγική, δημιουργική και ευχάριστη περίοδο.

 

Από τη μία επιστρέφει στην τηλεόραση, πρόκειται να τον δούμε σε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της νέας δραματικής σειράς του Alpha με τίτλο “Αυτή η νύχτα μένει”, ενώ από την άλλη και θεατρικά είναι πολύ ενεργός.

 

Τον χειμώνα, ο Βασίλης Μπισμπίκης σκηνοθετούσε την sold out παράσταση “Κόκκινα φανάρια”, ενώ καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού έκανε περιοδεία με το έργο του Σοφοκλή, “Αντιγόνη”, υποδυόμενος τον Κρέοντα.

Πριν από μερικές ώρες, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ότι ακόμα κάτι ευχάριστο συνέβη στη ζωή του. Συγκεκριμένα, o ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι υποψήφιος για τα βραβεία All4Fun.

 

Πρόσφατα, ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα 8α θεατρικά βραβεία κοινού All4Fun και όπως έκανε γνωστό, οι υποψηφιότητες για τα “Κόκκινα φανάρια” είναι τρεις: Καλύτερης παραστάσης, Καλύτερης σκηνοθεσίας, που φέρει το όνομά του και Καλύτερης ανδρικής ερμηνείας με υποψήφιο τον Μάνο Καζαμία.

 

Facebook