Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός -και όχι μόνο- κόσμος από τον χαμό της Μάρθα Καραγιάννη

δημοσίευση | 26/09/2022 στην κατηγορία Επικαιρότητα

Έχουν περάσει περίπου 20 χρόνια από το μεγάλο φινάλε του Κωνσταντίνου και Ελένης και όπως είναι λογικό αρκετοί ηθοποιοί από την αγαπημένη σειρά έχουν φύγει από την ζωή!

 

Δυστυχώς, τελευταία σε αυτή την μακάβρια λίστα είναι η Μάρθα Καραγιάννη, η οποία έφυγε σήμερα από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη ολόκληρη τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας μας.
 

Η Μάρθα Καραγιάννη είχε εμφανιστεί στο Κωνσταντίνου και Ελένης ως «Φωφώ», την μητέρα της «Ελένης Βλαχάκης» στην πολυαγαπημένη σειρά.
 

Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός -και όχι μόνο- κόσμος από τον χαμό της Μάρθα Καραγιάννη. Η σπουδαία ηθοποιός που συνέδεσε το όνομά της με τις ταινίες της Finos Film, έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής (18/9), σε ηλικία 82 ετών.

Τις τελευταίες της στιγμές η Μάρθα Καραγιάννη είχε στο πλευρό της την αγαπημένη της φίλη, Ντόρα Δούμα, με την οποία συγκατοικούσαν για πολλά χρόνια.
 

Η ανάρτησή της

 

«Έχω διαβάσει τόσο ωραία λόγια για μένα που σε λίγο θα με κάνετε να αισθάνομαι Αγία τίποτα από αυτό απλώς αγαπώ τους ανθρώπους γιατί αυτό πιστεύω αλλά αγαπώ ιδιαίτερα τους φίλους μου τους κολλητούς μου που ξέρουμε πως ότι ώρα και μέρα να είναι θα είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον αλλά όπως και να το κάνουμε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου είχε και θα έχει πάντα η Μαρθούλα μου!!!!!!! Γιατί για μένα δεν έχει φύγει είναι δίπλα μου ακούω την φωνή της να μου λέει κάτι αστείο που θυμήθηκε και γελάγαμε και υπάρχουν χιλιάδες τέτοια γιατί όπως ξέρετε όλοι είχε πάρα πολύ χιούμορ. Όταν γνώρισα την Μαρθούλα το 1968!!!!!!!! ήμουν ένα κοριτσάκι ντροπαλό και φανατική θαυμάστρια της όταν λοιπόν βρέθηκα κάπου και ήξερα πως θα συναντηθούμε έτρεμα γιατί πίστευα ότι θα δω μπροστά μου μια βεντέτα που δεν θα μου ρίξει ούτε μια ματιά όμως η έκπληξη μου ήταν τεράστια όταν με πλησίασε και άρχισε να με ρωτάει διαφορά και η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν όταν μου είπε να φύγουμε μαζί…. Ε τι άλλο να πω όλα ήταν μαγικά από εκεί και μετά γίναμε αυτοκόλλητες καταλαβαίνετε λοιπόν τι έχω ζήσει μαζί της…»

 

 

 

 

Facebook