Σούπερ Κική: "Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ"

δημοσίευση | 07/07/2022 στην κατηγορία Επικαιρότητα

"Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ ... πρώτον γιατί ΜΠΟΡΩ ..

και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ότι είχαμε … παρ όλα αυτά ότι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι … θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου", δηλώνει η γνωστή influencer Super Κική.

"Έχω χωρίσει. Μου έστειλαν screenshot τις συνομιλίες του με άλλες και χώρισα. Και του ‘xα πει από την αρχή "Πρόσεξε το Instagram επειδή είναι η δουλειά μου. Για ποιο λόγο να λέει η καθεμιά "Α, μιλάω με τον γκόμενο της Super Κικής”;". Γιατί δεν θα πουν ποτέ το όνομά σου… Έξι μήνες ήμασταν μαζί. Τον περίμενα να τελειώσει τον στρατό. (σ.σ. ήταν φαντάρος στην Κύπρο.) Δεν με στενoχώρησε που το έκανε αυτό, με στενoχώρησε που είναι έτσι όλοι οι άντρες. Και κάποιες γυναίκες. Το προσωπικό μου κομμάτι έχει γίνει πάρα πολύ δύσκολο τα τελευταία δύο χρόνια γιατί βλέπω τρεις κατηγορίες αντρών: Ο "θέλω να γίνω και εγώ γνωστός" –δηλαδή με το που σηκώσεις κάμερα κινητού θα έρθει να καθίσει δίπλα σου–, ο "βρήκαμε να φάμε" και ο "νιώθω μηδέν και για εκδίκηση και μόνο θα μιλήσω με δέκα κοπέλες"

Ωστόσο λίγες μέρες μετά από τα παρασκήνια του J2US, η influencer είχε αποκαλύψει πως είναι ξανά μαζί με τον Βίκτωρα και ότι οι δυο τους έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Facebook