Η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο που «πάγωσε» τους followers του.

δημοσίευση | 01/05/2022 στην κατηγορία Επικαιρότητα

Στις 18 Απριλίου ο Κριστιάνο και η Τζορτζίνα είχαν ανακοινώσει την απώλεια του ενός από τα δίδυμα και είχαν προκαλέσει παγκόσμια θλίψη.

 

  «Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα» ήταν η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο που «πάγωσε» τους followers του και συγκέντρωσε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης από γνωστούς και άγνωστους φίλους του.


  Θυμίζουμε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πέντε παιδιά. Πρόκειται για τον Κριστιάνο Τζούνιορ, 11 ετών που γεννήθηκε το 2010 και τα δίδυμα Εύα και Ματέο τα οποία είναι 4 ετών και γεννήθηκαν το 2017. Από τη σχέση του με την Τζορτζίνα ο Ρονάλντο απέκτησε την Αλάνα τον Νοέμβριο του 2017 και την νεογέννητη κορούλα τους στις 18 Απριλίου.