Ο Διονύσης Ζάχος έκανε Σάκη Ρούβα με τα σπαράγγια & Εμμανουηλ του Survivor και έγιναν viral!!

δημοσίευση | 29/04/2022 στην κατηγορία Επικαιρότητα

  Ο τραγουδιστής μοιράστηκε με τους followers του το βίντεο του ταλαντούχου  μίμου. Έχει πολύ χιούμορ και όταν του αρέσει αυτό που βλέπει το μοιράζεται με τους χιλιάδες φίλους του στο instagram. Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά που είδε το βίντεο του Διονύση Ζάχου να τον μιμείται καθώς τρώει σπαράγγια και «αυτότρολλάρεται».

  Ο έλληνας ποπ στάρ θέλησε να δώσει “detox tips” στους followers του γι’αυτό και ανέβασε ένα βίντεο που έβρασε και έφαγε άγρια σπαράγγια.

  Ο ταλαντούχος μίμος Διονύσης Ζάχος την επόμενη μέρα, έκανε ακριβώς το ίδιο και αμέσως έγινε ‘viral’ στα social media και παρόλο που δεν είχε ταγκάρει το όνομα του Σάκη, έφτασε στα ‘μάτια’ του με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να γελάσει και να κάνει θετικά σχόλια γι’αυτό που είδε. Γι’ αυτό και το μοιράστηκε με τους followers του , βάζοντας από πάνω τα κλαματάκια γέλιου!

  Ο Διονύσης Ζάχος μετά τις πολύ επιτυχημένες του εμφανίσεις στο Beluga (που πήραν πολλές φορές  παράταση, γι’αυτό και θα κάνει μια ακόμα παράσταση μετά από απαίτηση του κόσμου στις 4/5) θα συνεχίσει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Ο ίδιος μετά από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας έχει δημιουργήσει φιλίες με πολλούς καλλιτέχνες που τον παρακολουθούν και τον αποθεώνουν ακόμα κα όταν μιμείται τους ίδιους.

  Και βέβαια δεν θα μπορούσε να αφήσει από την σατιρική του διάθεση και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ  όπου πραγματικά η ομοιότητα του performer με του παίκτη του Survivor είναι το κάτι άλλο. Και τα δύο βίντεο γίνανε viral αμέσως.