Η επιτυχημένη παράσταση του Διονύση Ζάχου παίρνει παράταση για μία και μοναδική ημερομηνία!

δημοσίευση | 15/04/2022 στην κατηγορία Πολιτισμός

   Στον όμορφο Πειραιά εδώ και δυο μήνες έκανε μεγάλη επιτυχία ο Διονύσης Ζάχος με την παράσταση «Γελάμε Δυνατά» στο μοναδικό Beluga όπου πραγματικά γινόταν το αδιαχώρητο. Με πολύ σάτιρα και καινούργιες μιμήσεις όπως Κατσαφάδου, Πρίνου, Παγώνη, Μητσοτάκη, Σαββόπουλο, Φουρέϊρα και Σνικ. Δεν έλειψαν όμως και οι κλασικές ντίβες όπως Μελίνα Μερκούρη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Ρένα Βλαχοπούλου άλλα και η αειθαλής Ζωζώ Σαπουντζάκη. Πέρασαν από μπροστά μας 52 πρόσωπα, 19 κουστούμια και όλα αυτά με όμορφα τραγούδια να συμπληρώνουν το παζλ αυτής της καταπληκτικής παράστασης. 

   Για όλους αυτούς τους λόγους πήρε δόθηκε παράταση για μία και μοναδική ακόμα παράσταση μετά τις 4/5 αφού το κοινό του δεν θέλει να τον αποχωριστεί ακόμα. Έτσι ένα ακόμα σίγουρο sold out περιμένει το Διονύση..  

   Έπειτα, θα ανανεώσει το ραντεβού του για τον επόμενο χειμώνα για την Αθήνα στις 4/5, αφού από τα μέσα Μαΐου θα ξεκινήσει η περιοδεία του, με την παράσταση αυτή να πηγαίνει σε όλη την Ελλάδα. Μερικές από τις πόλεις που θα βρεθεί θα είναι: Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πρέβεζα, Κέρκυρα, Αίγινα, Ρόδος, Χανιά, Μύκονος, αλλά και Κύπρος.

   Είναι μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

 

   Στο Beluga όλον αυτόν τον καιρό βέβαια, δεν έλειψαν και οι επώνυμοι φίλοι του και συνάδελφοι, οι οποίοι βρέθηκαν για να τον χειροκροτήσουν και να ακούσουν τις μοναδικές ατάκες του.. Ανάμεσα τους ο Αντύπας, ο Τριαντάφυλλος, η Σάσα  Μπάστα,  η Πηγή Δεβετζή, η Βίκυ Κουλιανού, η Φαίη Σπανού,  ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, η Σπυριδούλα Τριάντου και η αντιδήμαρχος του Πειραιά, Ανδριάνα Ζαρακέλη.

 

Δείτε επίσης...

KIDS DREAM FESTIVAL

δημοσίευση | 16.06.2022