Μία από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική ζωή της, διανύει η Κατερίνα Καινούργιου

δημοσίευση | 20/04/2021 στην κατηγορία Επικαιρότητα

 

Μία από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική ζωή της, διανύει η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» απολαμβάνει μία όμορφη σχέση στο πλευρό του Φίλιππου Τσαγκρίδη.

 

Χθες, με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου της, ανάρτησε μία σπάνια κοινή φωτογραφία τους στο Instagram. Η Κατερίνα πόζαρε στην αγκαλιά του αγαπημένου της με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας. «Χρόνια πολλά αγάπη μου! Μεγαλώνεις κι η ψυχή σου ομορφαίνει ακόμη πιο πολύ … είσαι ξεχωριστος!», έγραψε η Κατερίνα.

 

Στις αρχές Ιανουαρίου, όταν ήταν καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά, η παρουσιάστρια είχε εξομολογηθεί για τον αγαπημένο της και τη σχέση τους, την οποία επιδιώκει να προστατεύει από τα φώτα της δημοσιότητας: «Είναι κάτω από 5 χρόνια μικρότερός μου. Είμαι πολύ καλά, είμαι ήρεμη, χωρίς υπερβολές, Κλείνουμε δύο χρόνια. Είναι ένα φανταστικό παιδί με υπέροχη ψυχή. Μπορεί να χαρεί με το πιο απλό πράγμα. Η ζωή μου με αυτόν τον άνθρωπο έχει αλλάξει τελείως, έχω άλλες προτεραιότητες, χωρίς να πιέζω τον εαυτό μου. Όπως βγει», είχε πει.

 

Facebook