Filippo dance and style! Ρούχα για χορό και όχι μονο!
δημοσίευση | 15/07/2020 στην κατηγορία Μόδα
Filippo dance and style
-Ένας ιδιαίτερος χώρος με πολύ κομψά ρούχα και παπούτσια. Πόσα χρόνια διατηρείτε το κατάστημα στην Νέα Φιλαδέλφεια?
-Το κατάστημα λειτουργεί από το 2010
-Συνεργάζεστε με σχολές χορού. Πέστε μου κάτι ιδιαίτερο που σας έχει συμβεί
-Συνεργαζόμαστε με πάνω από 110 σχολές χορού και το πιο ιδιαίτερο που μου έχει συμβεί είναι ότι ήμουν συνδιοργανωτής σε έναν μεγάλο αγώνα χορού!
-Ποιοι θεωρείτε ότι είναι οι πιο δύσκολοι πελάτες, οι άντρες η οι γυναίκες?
-Δεν υπάρχει δύσκολος πελάτης ΓΥΝΑΙΚΑ ή ΑΝΔΡΑΣ. Ο κάθε άνθρωπος θέλει τον τρόπο του, αρκεί να τον ψυχολογήσεις σωστά!
-Πως αντιμετωπίσατε το κλείσιμο των καταστημάτων λόγω COVID 19?
-Η αβεβαιότητα όταν υπάρχει μια πανδημία σου μεταφέρει ένα επιπλέον άγχος όμως όταν έχεις πίστη στον εαυτό σου γίνεσαι πολύ δημιουργικός ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις.
-Η επόμενη μέρα.
-Δημιουργικότητα. Αγάπη γι'αυτό που κάνεις.
Filippo Dance & Style
Η Filippo dance and style μπουτίκ, είναι μια πρωτοποριακή μπουτίκ με την υπογραφή του ιδιοκτήτη της στον χώρο της μόδας, στην Αττική, που συνδυάζει ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για τον άνδρα και την γυναίκα είτε διατηρώντας είτε διαμορφωνοντας ένα νέο προσωπικό στυλ με ιδιαίτερες αλλά και σικ πινελιές. Στην μπουτίκ θα βρείτε επίσης, υπέροχα ελληνικά χειροποίητα λατιν παπούτσια γαι να καλύψει τις ανάγκες επαγγελματιών χορευτών, αλλά και σένα που αποφάσισες τώρα να ξεκινήσεις χορό!!!
Αγ. Τριάδος 8,
Νέα Φιλαδέλφεια, Αττική