Δεύτερο ραντεβού… Δεν ήρθε ποτέ.

δημοσίευση | 02/03/2018 στην κατηγορία Γράμματα Μικρά

  Δεύτερο ραντεβού… Δεν ήρθε ποτέ.

  Συνάντηση… πρώτη εντύπωση… Μετά σιωπή… Απορίες… Τι πήγε στραβά; Ποιο λάθος έγινε;;

  Προς γνώση και συμμόρφωση. Όταν τρώς φτύσιμο στο δεύτερο ραντεβού, πρέπει να καταλάβεις την πορεία. Δεν το ψάχνεις και επιβάλλεται να το αξιολογήσεις.
Τι λάθη γίνανε στην πρώτη συνάντηση και ποτέ δεν ήρθε στο δεύτερο ραντεβού;;;

  Η πρώτη εντύπωση λοιπόν ορίζει τον τύπο της σχέσης που ο άντρας συνήθως αποφασίζει ότι θα έχει ή δεν  θα έχει με την κοπέλα. Πόσο έξω όμως μπορεί να πέσει… Εδώ, λοιπόν, μιλάμε για το στενό μυαλό κάποιων ανθρώπων που βγάζουν συμπεράσματα, χωρίς να έχουν γνωρίσει τον άνθρωπο που έχουν απέναντι τους. Κι έρχεται η ζωή, λοιπόν, για να τους διαψεύσει, κάτι που συνήθως όταν γίνεται είναι και πολύ αργά.

Τι συνέβη, λοιπόν, στο μοιραίο ραντεβού;

  Αναλύεις… αναλύεις… και ποτέ δεν καταλήγεις πουθενά. Τι λάθος κάνεις; Κοιτάς και ασχολείσαι με το κινητό σου; Από νευρικότητα; Αναφέρεσαι στο παρελθόν σου; Εμπειρία. Περιγράφεις την εμπειρία που είχες με τον πρώην σου; Μιλάς μόνο για τον εαυτό σου; Άκρως εγωιστικό. Δεν σε ενδιαφέρει το άτομο που έχεις απέναντί σου. Δεν μοιάζει με τον πρώην σου;; Μεγάλο πλήγμα.

Αυτοί είναι οι λόγοι που μπορεί να μην γίνει ποτέ ένα δεύτερο ραντεβού.

  Στις εποχές που ο καθένας κουβαλάει το πακέτο του, κανένας δεν έχει την διάθεση να σε βοηθήσει να ξεφορτωθείς το δικό σου.
  Τι γίνεται όμως όταν ο άντρας θέλει συνάντηση και όχι το κλασσικό δεύτερο ραντεβού, απλά και μόνο γιατί η πρώτη του εντύπωση τον οδήγησε να αξιολογήσει τον άνθρωπο απέναντί του, επιπόλαια;

  Καιρός είναι, εμείς οι γυναίκες να μην ερωτευόμαστε άντρες που δεν μας δίνουν την ευκαιρία ενός δεύτερου ραντεβού...

Στερνή μου γνώση, να σε είχα πρώτα!

 

Με αγάπη Φαίη Σπανού!

Δείτε επίσης...

Facebook