Σάββατο 16.02.2019

Aς γνωρίσουμε την Αλεξάνδρα Καραδήμα!

δημοσίευση | 01/03/2017 στην κατηγορία Ανερχόμενοι Καλλιτέχνες

 Ποια ήταν η αφορμή να αρχίσεις να ασχολείσαι με τη μουσική και πότε κατάλαβες πως θέλεις να κάνεις αυτό επαγγελματικά στη ζωή σου;

 Στα 14 μου ασχολήθηκα με την μουσική, με ένα ροκ συγκρότημα και στα 16 μου ξεκίνησα μαθήματα φωνητικής. Τότε κατάλαβα πως με αυτό θέλω να ασχοληθώ στην ζωή μου!

 

 

Κι ενώ συνέχεια ακούμε διαφορετικές απόψεις, εσύ πιστεύεις τελικά πως το internet βοηθάει στην εποχή μας έναν νέο καλλιτέχνη και την δισκογραφία γενικότερα;

 

 Πιστεύω ότι είναι το πρώτο μέσο διαφήμισης και θα συνεχίσει να είναι.

 

Σε ποιά μουσικά μονοπάτια έχεις αποφασίσει να κινηθείς και πιο είδος σε εκφράζει περισσότερο;

 

 Μου αρέσουν πολλά διαφορετικά ήδη μουσικής. Είναι ακόμα αρχή για να σου πω ότι έχω καταλήξει κάπου. Θ α ήθελα να δοκιμάσω και να δοκιμαστώ σε διάφορα ήδη και έπειτα θα αποφασίσω!

 

 

Ποιος είναι ένας μεγάλος στόχος σου για το δικό σου μέλλον στη μουσική;

 Είναι λίγο δύσκολη ερώτηση και είμαι ακόμα μικρή για να το προσδιορίσω. Αυτό που θα ήθελα να ευχηθώ είναι να μπορώ να ζω μέσα από την δουλειά που αγαπώ και με εκφράζει.

 

 

Θα έπαιρνες μέρος σε ένα μουσικό talent show;

 Σίγουρα σου δίνουν εύκολα και γρήγορα μία αναγνωρισιμότητα που δύσκολα θα μπορούσες να αποκτήσεις μόνος σου. Ωστόσο δεν ξέρω τελικά αν αυτό είναι καλό ή κακό για την ψυχολογία του κάθε καλλιτέχνη και κατ'επέκταση για την πορεία της καριέρας του. 

 

 

Πιστεύεις ότι παλαιότερα ήταν πιο εύκολο για έναν νέο καλλιτέχνη να κάνει καριέρα και να πετύχει;

 

Ίσως παλαιότερα δεν υπήρχε τόσο μεγάλος ανταγωνισμός. Αλλά όπως και τότε έτσι και σήμερα θεωρώ πως αν το αξίζεις θα βρεις τον τρόπο να τα καταφέρεις. και να προχωρήσεις.

 

 Μίλησε μας για την συνεργασία σου με τους Master Tempo και γιατί έληξε αυτή;

 

 

 Δυστυχώς έληξε αυτή η συνεργασία και πολύ λυπάμαι για αυτό. Μακάρι να μπορούσαμε να συνεχίσουμε και να κάνουμε όμορφα πράγματα μαζί αλλά διαφωνούσαμε σε πάρα πολλά θέματα και είχαμε αρκετά προβλήματα. Τώρα ο κάθε ένας πήρε την πορεία του!

 

 

Πως αντιμετώπισε η οικογένεια σου την απόφαση σου να ασχοληθείς με το τραγούδι;

 Γενικά είμαι πολύ τυχερή και ευτυχισμένη γιατί οι άνθρωποι που έχω δίπλα μου με στήριξαν και με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα.

 

 

Μίλησε μας για την συνεργασία σου στο Νorth Live Stage. Πώς τα περνάτε εκεί;

 

Είναι μία υπέροχη συνεργασία με φοβερούς ανθρώπους και εξαιρετικές φωνές. Ελπίζω να πάμε καλά!

 

 

 

 

Μία ευχή για το fey’s style;

 

Είναι η πρώτη μου προσωπική συνέντευξη μετά τους Master Tempo και πραγματικά σας εύχομαι τα καλύτερα γιατί πέρασα υπέροχα και είστε μία υπέροχη και λαμπερή ομάδα!

 

 

Η φωτογράφιση έγινε στο Agora Cafe στο Ίλιον Escape Center