Πέμπτη 09.04.2020

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη ζωή μου...

δημοσίευση | 12/03/2020 στην κατηγορία Θεατρικές Παραστάσεις

Καλησπέρα,

Σε βρίσκουμε στο θέατρο BROADWAY στη παράσταση η Παριζιάνα. Μίλησε μου για αυτή τη συνεργασία...

Ειναι μεγάλη μου τιμή να συνεργαστώ με το φίλο και συμμαθητή μου Αντώνη Λουδαρο. Με τον οποίο είμαστε μαζί στη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου ως φοιτητές. Είναι η πρώτη μας συνεργασία έχοντας τον ως σκηνοθέτη. Το περασμένο καλοκαίρι κάνοντας μια αντικατάσταση στις εκκλησιαζουσες, παίξαμε μαζί και ήταν επίσης πολύ ευχάριστο. Η Παριζιανα είναι μια πάρα πολύ καλή παράσταση. Εγω δεν ειμαι τόσο του μιούζικαλ, αν και έχω παίξει αρκετές φόρες σε μιούζικαλ. Αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν πολύ καλύτεροι από έμενα , παρ όλα αυτά πήγαν όλα πάρα πολύ καλα.

 

 

 

 

Έχεις γεννηθεί στο Λονδίνο και μεγαλώσει στη Λευκωσία,μίλησε μου για τα παιδικά σου χρονιά και πως αποφάσισες να γίνεις ηθοποιός...

Δεν μπορούσα να το αποφύγω. Ο πατέρας μου είναι πολύ γνωστός ηθοποιός στην κυπρο. Μεγάλωσα στα παρασκήνια του ΘΟΚ ( Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου) και βεβαία όποτε χρειαζόταν παιδάκια για κάποιους ρόλους είτε στο θέατρο είτε στη τότε κυπριακή τηλεόραση,ήμουν πάντα από τις πρώτες επιλογές.

 

 

 

Οπότε όπως καταλαβαίνω δεν δεχτηκες αντιδράσεις από την οικογένεια σου...

Τι αντίδραση? Όχι ότι ο άνθρωπος ήθελε...άλλα ήταν κάτι αναμενόμενο ούτε με παρότρυνε ούτε το αντίθετο.

 

 

 

Θέατρο, κινηματογράφος ή τηλεόραση;

Όλα! Δεν ξεχωρίζω κάτι. Ο κινηματογράφος είναι κάτι που αγαπάμε πάρα πολύ εμείς οι ηθοποιοί γιατί μας κρατάει κατά κάποιο τρόπο αθάνατους. Το θέατρο το αγαπάμε γιατί ερχόμαστε σε επαφή με το κοινό και το χειροκρότημα. Η τηλεόραση είναι ένας τρόπος για να είσαι κοντά με όλους τους Έλληνες.

 

 

 

Ξέρουμε ότι δεν δίνεις πολλές συνεντεύξεις και σε ευχαριστώ και προσωπικά που μας έκανες την τιμή να είσαι στο feys style. Όταν διαβάζεις κάτι για σένα, τσαντίζεσαι , τα παίρνεις, θέλεις να απαντήσεις;

Χαρά μου που είμαι μαζί σας. Δεν διαβάζω τόσο συχνά πράγματα για μένα...δεν μαρέσει να λέω ψέμματα τύπου 'α' ας γράφει ο καθένας ότι θέλει. Έχει να κάνει με το ήθος αυτού που το έγραψε.

Δηλαδή αν κάποιος γράψει μια κριτική που θα σε βελτιώσει σαν καλλιτέχνη, καλοδεχούμενη. Αν όμως είναι με κάκια και πικρόχολη, δεν θα χαρώ , δεν θα τον πάρω όμως και τηλέφωνο.

 

 

 

 

Κρίση! Πόσο σε έχει επηρεάσει προσωπικά και επαγγελματικά; έχει επηρεάσει τελικά;

Η κρίση μας έκανε να κοιτάξουμε λιγάκι βαθύτερα μέσα μας και έξω μας και ίσως κατά κάποιο τρόπο η κρίση να μας έκανε καλύτερους ανθρώπους. Γιατί αν συνεχιζόταν το πάρτι που γινόταν μέχρι το 2006,07,08, ίσως να νομίζαμε όλοι λάθος πράγματα. Η πραγματικότητα δεν είναι αυτή ακριβώς αλλά είναι κάπου στη μέση.

 

 

 

 

 

Έχεις μετανιώσει για κάποια δουλειά που συμμετειχες και που ενδεχομένως δεν είχες το αποτέλεσμα που περίμενες;

Νομίζω ότι ίσως να έχω μετανιώσει που συμμετ,είχα σε μια δουλειά κάποτε που είχα άλλες προσδοκίες άλλα αυτά στη δουλειά συμβαίνουν. Κρίνεσαι εκ του αποτελέσματος. Αλλά το αποτέλεσμα δεν πάντα στα δικά σου χεριά. Εσύ μπορείς να φέρεις εις πέρας το ρόλο άλλα όταν οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες, το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θες.

 

 

 

Θελω να μου πεις εναν ρολο που ονειρευεσαι να ερμηνευσεις στο θεατρο,κινηματογραφο ή τηλεοραση....

Δεν υπάρχει αυτό. Εμένα μου αρέσει να είμαι ένα χρήσιμο εργαλείο στου εκάστοτε σκηνοθέτη και αυτό μου αρέσει στη δίκη μου αν μπορώ να τη πω καριέρα είναι ότι πότε δεν ξέρω τι θα μου προτείνουν.

Δηλαδή δεν είμαι ... Α οΤόνυ θα κάνει αυτό...

Έχω κάνει κωμωδία,δράμα,τον κάλο, τον κακό ..με χαροποιεί που μου προτείνουν πολλά και διαφορετικά πράγματα.

 

 

 

 

Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρονιά από τώρα και προσωπικά και επαγγελματικά;

 

10 χρονιά μεγαλύτερο (γέλια)

Εμεις οι ηθοποιοί πάντα προσπαθούμε να είμαστε σωματικά σε εισαγωγικά όσο πιο νέοι γίνεται γιατί η δουλειά μας έχει απαιτήσεις...μπορεί να χρειαστεί να τρέξεις , να χορέψεις , να ανέβεις σκάλες, να τις κατέβεις....Ακόμα και σε αυτή τη παράσταση στην Παριζιανα, χορεύουν,τραγουδάνε οι περισσότεροι, εγώ όχι τόσο στη συγκεκριμένη δουλειά. Δεν με φαντάζομαι κάπως. Σαφώς θα είμαι μεγαλύτερος,ίσως πιο ώριμος στη σκέψη. Όχι δεν σκέφτομαι το μέλλον με αυτόν τον τρόπο.

 

 

 

Προσωπικά;

Προσωπικά είμαι καλά.... Τα προσωπικά είναι μεγάλη υπόθεση, ο καθένας δίνει βάρος σε άλλα πράγματα. Εγω είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη ζωή μου και τη καθημερινότητα μου, δεν μου λείπει κάτι. Ίσως θα ήθελα να έβλεπα λίγο περισσότερο τα παιδιά μου.

 

 

 

Πως βλέπεις τα νέα παιδιά που θέλουν να ενταχθούν στο χώρο του θεάματος και τι θα συμβούλευες;

θα τους έλεγα ότι η συμβουλή που τους δίνω είναι μια συμβουλή που μου είχαν δώσει και εμένα στο παρελθόν ''Όποιος δεν σε πληρώνει,δεν σε σέβεται''.Καταλαβαίνω την ανάγκη των νέων παιδιών να δουλέψουν, να γίνουν γνωστά. Οταν πάνε να δουλέψουν για τρεις και εξήντα χαλάνε γενικώς τη πιάτσα και θα το βρουν μπροστά τους.

 

 

Επαγγελματικά σχεδία και τηλεοπτικά και θεατρικά..

Τα σχεδία μου είναι πρώτα από όλα να γλιτώσω από τον Κορωναιο...

Δεν έχω κάτι στα σκαριά. Είναι νωρίς και επειδή ακριβώς έχουν σπείρει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τον πανικό,τα πράγματα έχουν φρενάρει γενικά. Οπότε είμαι στο περίμενε.

 

 

Μια ευχή για το FEYS STYLE...

Εύχομαι πολλούς αναγνώστες και κάθε χρόνο να διπλασιάζονται και στο τέλος να μη ξέρετε τι να τους κάνετε.... Εύχομαι επιτυχία με καλά θέματα και σωστή ενημέρωση.

 

 

 

Facebook