Τρίτη 22.09.2020

Τη συμμετοχή μου στο DANCING τη χάρηκα...

δημοσίευση | 21/02/2020 στην κατηγορία Συνεντεύξεις

Σε βρίσκουμε στο θέατρο BROADWAY στη παράσταση <<Η ΣΤΑΧΤΟΠΟΎΤΑ>>. Κάνεις τον ρόλο της Σταχτοπούτας. Μίλησε μας για αυτή τη συνεργασία...

 

 

Αρχικά θέλω να πω ότι ήταν όνειρο μου να γνωρίσω τον Κύριο Κώστα Βουτσά και θέλω να του ευχηθώ περαστικά. Ήταν ένας από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς όταν ήμουν μικρή,έχω δει όλες του τις ταινιες. Ημουν και λίγο τσιμπημένη. Έμενα μου άρεσαν οι πιο αστείοι όχι οι zen premie και ο κύριος Κώστας είχε πάντα χιούμορ σε ότι και αν έκανε και αυτό ήταν που με κέρδιζε πάρα πολύ. Είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω και να τον μάθω από κοντά, είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει μεγαλώσει καθόλου και είναι ένα παιδί. Έχει τη ψυχή ενός παιδιού,το χιούμορ ενός teenager. Είναι ένας άνθρωπος που ενώ έχει πετύχει πάρα πολλά στη ζωή του, είναι ευγνώμων για αυτά, θέλω και εγώ να γίνω έτσι,μακάρι να φτάσω στην ηλικία του και να έχω τη ψυχή και το μυαλό του.

 

 

 

Τελειώνοντας η παράσταση τι γεύση σου αφήνει; Πως νιώθεις όταν όλα αυτά τα παιδιά σε αντιμετωπίζουν με τόσο μεγάλο ενθουσιασμό;

 

 

Τελειώνοντας την παράσταση έχω την ενεργεία των παιδιών που έρχονται και με βλέπουν. Έχω τη διάθεση να τρέξω και να παίξω σε παιδική χαρά, μου δίνουν τόση αγάπη και ενεργεία τα παιδιά που δεν συγκρίνεται με τίποτα με το κοινό των μεγάλων. Τα παιδιά άμα τα κερδίσεις από την αρχή μέχρι το τέλος είναι καρφωμένα πάνω σου και αυτή η αλληλεπίδραση είναι τόσο μαγική, που το έχεις πάρει αυτό πάνω σου και το κουβαλάς για αρκετές ώρες.

 

 

 

ΈΛΑ ΣΤΗ ΘΈΣΗ ΜΟΥ... Ένα σίριαλ που σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Είστε στο 4ο χρόνο. Μίλησε μου για τον ρόλο σου και την ιστορία σου με τον Βλάσση που υποδύεται ο Γιάννης Τσιμιτσελης.

 

ΤΟΝ ΠΙΆΣΑΜΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΣΑ ΤΟΝ ΒΛΑΣΣΗ...

Είμαι πολύ ικανοποιημένη με αυτήν την συνεργασία γιατί αποτελείται από μια πολύ επιτυχημένη συνταγή. Είναι δύσκολο να πετύχει μια σειρά, βλέπουμε tόσες σειρές που κόβονται και δεν πάνε ούτε καν 2η σεζόν. Αποτελείται από πάρα πολύ κάλους ηθοποιούς και συντελεστές. Το κανάλι πιστεύει και στηρίζει πολύ τη σειρά αυτή. Ο ρόλος μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι πολύ κοντινός σε έμενα και στον χαρακτήρα μου. Είναι από τις χρόνιες που ξεκινάω να πάω στη δουλειά μου και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και για τις δυο αυτές συνεργασίες.

 

 

 

 

 

 

 

Περιέγραψε μου πως ήσουν σαν μικρο κοριτσάκι και πως φαντάζεσαι το μέλλον σου..

 

 

Γενικά ήμουν πολύ ονειροπαρμένο παιδί. Αιθεροβάμων πολύ και με πολύ αυξημένη φαντασία. Ότ τι ταινία έβλεπα,λάτρης της disney,ήμουν ένα κορίτσι που ονειρευόμουν τον πρίγκιπα, ήθελα τα ιδανικά , να είμαι καλή, να έχει καλή πορεία η ζωή μου χωρίς όμως να ονειρεύομαι μεγαλεία και λουσα. Ηθελα άπλα φεύγοντας από αυτή τη ζωή να έχω αφήσει κάτι πίσω μου. Ηθελα και εγώ από μικρή να είμαι μια γιαγιά όπως η δίκη μου γιαγιά που συζητούσαμε τα κατόρθωμα της και ακόμα τα συζητάμε...

 

 

 

 

Μίλησε μας για τη σχέση σου με τη μουσική...

 

Η σχέση μου με τη μουσική υπήρχε ανέκαθεν. Από πολύ μικρή τραγουδούσα , μάθαινα απέξω τραγούδια σε ότι ταινία έβλεπα. Ήμουν παιδάκι που ακόμα και τα μαθήματα τα μάθαινα τραγουδώντας τα. Είχα μια πάρα πολύ καλή σχέση με τη μουσική που μεγαλώνοντας ανακάλυψα ότι μπορώ να τη χρησιμοποιήσω και σαν εργαλείο στη δουλειά μου και έτσι αποφάσισα να την αναπτύξω. Είμαι αυτοδίδακτη με την βοήθεια του internet και πολύ προσωπική δουλειά. Η μουσική για μένα είναι το φάρμακο μου...

 

 

 

JUST THE 2 OF US-DANCING WITH THE STARS... Θέλω να μου μιλήσεις για όλα αυτά που σου άφησε και αν θα το ξανά έκανες!

 

 

 

Είναι αγχωτική διαδικασία. Σου δίνουν μια βδομάδα που είναι βεβαία αρκετή για να ετοιμάσεις αυτό που σου ζητάνε άλλα και δεν είναι γιατί υπάρχουν και άλλα πράγματα που κάνουμε. Και το ένα και το άλλο, τα έκανα όταν ήμουν ταυτόχρονα και σε σειρά και σε θέατρο όποτε δεν μπορούσα να τα χαρώ τόσο πολύ. Ηταν μια ψυχοφθόρα διαδικασία για μένα. Όμως έμαθα πάρα πολλά πράγματα. Έκανα στομάχι γιατί σε αυτή τη δουλειά πρέπει να έχουμε γερο στομάχι. Γνώρισα πολύ ενδιαφέροντες προσωπικότητες και βεβαία είχα την ευκαιρία να νιώσω πως είναι να νιώθεις νικήτρια σε ένα παιχνίδι.

 

 

 

Μουσική ή υποκριτική;;

 

Είναι διαφορετικές αγάπες η μια από την άλλη. Οταν κάνω μουσική είμαι εκατό τοις εκατό εγώ. Όταν λειτουργώ σαν ηθοποιός προσπαθώ να περάσω πράγματα μέσα από τους ρόλους, αν είναι εφικτό.

Είναι διαφορετικό,όμως μπορώ να πω ότι με εκφράζει περισσότερο η μουσική άλλα με γεμίζει το ίδιο και η υποκριτική.

 

Πες μου την αντίδραση της οικογενείας σου όταν αποφάσισες να γίνεις ηθοποιός...

 

Η αλήθεια είναι ότι δεν το περιμένανε. Τους γονείς μου τους έχω κάνει να υποστούν πολλά σοκ. Οταν όμως με είδαν στις πρώτες εξετάσεις της δραματικής σχολής ήταν πολύ συνειδητοποιημένοι και αποφασισμένοι, ειδικά ο πατέρας μου, ότι αν δεν ήμουν καλή η έστω μέτρια, θα μου έλεγε να μην το κάνεις. Είχε εξασφαλισμένο μέλλον ο πατέρας μου για μένα. Όταν ήρθε και με είδε μου είπε <<θα είμαι εδώ για σένα>> και δεν έφυγε πότε από το πλευρό μου.

 

 

 

Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρονιά από τώρα...

 

Για μένα με νοιάζει η προσωπική μου ανάπτυξη. Είτε εγγειται σε επίπεδο προσωπικό είτε σε δουλειάς. Θέλω σίγουρα σε 10 χρονιά από σήμερα να είμαι ένας πολύ κάλος άνθρωπος, να έχω πολλές γνώσεις,να μπορώ να κάνω πράγματα που με γεμίζουν και γεμίζουν και τους ανθρώπους που αγαπάω. Αυτό αν σημαίνει ότι μπορώ να έχω και μια οικογενεια. ΑΚΌΜΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ...

 

 

 

Θέλω να μου πεις ένα όνειρο σου που δεν το έχεις πραγματοποιήσει ακόμα.

 

Να γίνω μαμά!!! θέλω πολύ να γίνω μαμά. Νομίζω θα είμαι πάρα πολύ καλή μαμά. Τα παιδιά μου θα γελάνε πολύ,το ίδιο και ο σύζυγος μου.

 

 

 

 

Πως αντιμετώπισες την τόσο μεγάλη δημοσιότητα την εποχή των παιχνιδιών.

 

Την εποχή του JUST THE 2 OF US δεν μου άρεσε γιατί δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Με τρόμαξε όλο αυτό. Για αυτό μετά το παιχνίδι εξαφανίστηκα για ένα χρονικό διάστημα.Ηθελα να απομονωθώ γιατί δεν ήμουν έτοιμη να δεχτώ τέτοια δημοσιότητα. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω συνηθίσει να αυτοσαρκάζομαι και να κάνω πλάκα γενικά και ξαφνικά δεν μπορούσα να περπατήσω χωρίς να με κοιτάζουν όλοι. Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι κάλοι, μπορεί σε πιάσει κάποιος στο στόμα του και να πει το οτιδήποτε για σένα πράγμα που μπορεί να πληγώσει την οικογένεια μου. Όταν έκατσα και το σκέφτηκα όλο αυτό, συνειδητοποίησα ότι ούτε δικαιώματα έχω δώσει και μόνο όταν κάνεις κάτι μπορεί να πάθεις κάτι. Τη συμμετοχή μου στο dancing τη χάρηκα και το ευχαριστήθηκα.

 

 

 

Πες μου το moto σου, που το ακολουθείς και σε κάνει πιο χαρούμενη.

<<το μυαλό μας και η καρδιά μας είναι τα μονά εργαλεία που πρέπει να επιτρέπουμε στον εαυτό μας να ορίζουν τη ζωή μας>>\

 

 

 

Μια ευχή για το FEYS STYLE....

Εύχομαι να τα πάτε φαντάστηκα,να ανέβουν οι viewer σας ακόμα περισσότερο. Και προσωπική υγειά σε όλους σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook