Πέμπτη 28.05.2020

Η διακοσμηση του σπιτιου σας ειναι ενα αρωμα μαγειας...

δημοσίευση | 20/01/2020 στην κατηγορία Συνεντεύξεις

1.Που σε βρίσκουμε αυτό τον καιρό ? Μίλησε μου για τα διαφορά σου project?

 

Αυτό τον καιρό με βρίσκεις σε πολλά και διαφορά σημεία χεχεχε... Τηλεοπτικά με βρίσκεις ,στα πλατό της Αθήνας Καμπακογλου σε μια όμορφη δουλειά στην ‘’αυλή των χρωμάτων’’ όπου επιμελούμαι την Διακόσμηση. Στο γραφείο μου στην Δαφνη να ετοιμάζω project με τους συνεργάτες μου και Στο Πολυτεχνείο τα πρωινά χαχαχα ναι είναι κάτι που λέω και πρώτη φορά σπουδάζω στα 34 μου αρχιτέκτονας Μηχανικος ειπα να το πάω κ άλλο παρακάτω .... το αγαπώ αυτό π κάνω !!!! βέβαια θα δούμε γιατί είμαι κ πολυάσχολος ελπίζω να μην κουραστώ .

 

 

 

2.Βέβαια εκτός από τις δουλειές σου και τηλεοπτικά δεν έχουμε δει κάτι για την προσωπική σου ζωή θα μας πεις μερικά πράγματα για εσένα ?

 

Να σας πω γιατί να μην σας πω , είμαι 34 ετών είμαι ανύπαντρος και όπως κατάλαβες έχω αφιερώσει την ζωή μου στην δημιουργία και στην δουλειά, όχι γιατί επίτηδες αφήνω την ζωή μ στην άκρη αντιθέτως θεωρώ ότι υπάρχει μια σωστή ισορροπία αλλά προς το παρόν ένα μεγάλο μέρος με γεμίζει η δουλειά και Βέβαια οι φίλοι μου .... οι φίλοι μου είναι μια οικογένεια π επιλέγουμε τους έχω ψηλά κ είμαι πολυ χαρούμενος κ ευγνώμων π έχω καλούς φίλους .

 

 

 

3.Γιατί χρειάζεται κάποιος διακοσμητή? Δηλαδή ο απλός πολίτης δεν έχει άποψη και χρειάζεται άποψη κάποιου άλλου ?

 

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω κάτι. Ποτέ δεν θεωρώ ότι ο άνθρωπος π μου ζητάει να συνεργαστούμε, δεν έχει άποψη. Αντιθέτως ο πελάτης αυτός είναι ψαγμένος ώστε να αναζητά ειδικευμένους επαγγελματίες του είδους. Άλωσε εγώ καλούμαι με τις γνώσεις μου να βάλω σε μια κατεύθυνση τα θέλω του πελάτη , χωρίς φυσικά να τον ακυρώνω .

 

 

 

 

4.Μήπως ο διακοσμητής μου επιβάλει το δικό του γούστο ή θα με οδηγήσει σε ακριβές επιλογές αντικειμένων για το σπίτι? Καταρχήν για να συμβεί αυτό θα πρέπει να του το έχετε επιτρέψει. Παρόλα αυτά στην περίπτωση που ένας συνάδελφος σας επιβάλει το δικό του γούστο ,αυτό για τα δικά μας πιστεύω είναι αποτυχία ,όσο αισθητικά καλό και αν είναι το αποτέλεσμα . Διότι δημιούργησε ένα χώρο για τον εαυτό του και όχι για τον πελάτη . Όσο αναφορά τα αντικείμενα είναι καθαρά δική σας η τελική επιλογή. Ο επαγγελματίας οφείλει να σας προτείνει.

 

 

 

 

5.Πως μπορώ να εμπιστευτώ ένα διακοσμητή , ότι θα μου κάνει αυτό που θέλω ?

Υπάρχουν τριών ειδών διακοσμητές . Εκείνοι, που επιβάλουν τις απόψεις τους στους πελάτες. Εκείνοι που απλώς εφαρμόζουν τις απαιτήσεις τους στον πελάτη Και εκείνοι που προσπαθούν να ισορροπήσουν τις απαιτήσεις του πελάτη τους , με το εργονονομικα και αισθητικά ‘’ορθό’’ Εγώ ανήκω στην Τρίτη κατηγορία .

Βασικά μεγάλο και σημαντικό ρόλο παίζει η χημεία με τον άνθρωπο π συνεργαζόμαστε είναι κάτι σαν τον ψυχολόγο μπορεί να είναι κορυφαίος αλλά να μην μας ταιριάζει . .

 

 

 

6.Δώσε μας μια ευχή για το feysstyle.gr ?

 

Καταρχήν να πω ότι είμαι πολυ χαρούμενος γιατί το faystyle.gr ανεβαίνει συνέχεια , έχει αρχίσει και γίνεται η καθημερινή μας συνήθεια , μ αρέσουν πολυ και χαζεύω τις συνεντεύξεις σου ...Εύχομαι να ανεβεί στην κορυφή και να μην προλαβαίνεις χεχεεχε.... Να πω κ κάτι ακόμα κάτι πολύ όμορφο έρχεται π θα δούμε σύντομα μια όμορφη συνεργασία με γάμους κ events που θα είναι με την υπογραφή μου και φυσικά με την υπέροχη συνεργασία της εξαιρετικής ομάδας του faysstyle...... Δεν θα πω αλλά ακόμα όμως οι νυφούλες θα τα δούν σύντομα ....

Μήπως ο διακοσμητής μου επιβάλει το δικό του γούστο ή θα με οδηγήσει σε ακριβές επιλογές αντικειμένων για το σπίτι? Καταρχήν για να συμβεί αυτό θα πρέπει να του το έχετε επιτρέψει. Παρόλα αυτά στην περίπτωση που ένας συνάδελφος σας επιβάλει το δικό του γούστο ,αυτό για τα δικά μας πιστεύω είναι αποτυχία ,όσο αισθητικά καλό και αν είναι το αποτέλεσμα . Διότι δημιούργησε ένα χώρο για τον εαυτό του και όχι για τον πελάτη . Όσο αναφορά τα αντικείμενα είναι καθαρά δική σας η τελική επιλογή. Ο επαγγελματίας οφείλει να σας προτείνει.

 

Facebook