Πέμπτη 28.05.2020

'Αντα Λεούση: . Το 2020 είναι μια χρονιά ξεκαθαρίσματος , ανανέωσης και αλλαγών !

δημοσίευση | 18/01/2020 στην κατηγορία Συνεντεύξεις

Άντα Λεούση. Ακούγοντας κανείς αυτό το επίθετο αντιλαμβάνεται την ιστορία που φέρει , λόγο της μητέρας σου ,της Βιργινίας Λεούση . Μίλησε μας λίγο για εκείνη.

 

Δεν έχω πολλά λόγια να πω για την Βιργινία. Ήταν για όλο τον κόσμο ένας άνθρωπος είδωλο και μία ισχυρή προσωπικότητα . Γα μένα εκτός από μητέρα μου ήταν και ένα αναπόσπαστο κομμάτι μου .

 

 

Εσένα, σε γνωρίσαμε μετά τον θάνατο της μητέρας σου . Πως αποφάσισες να συνεχίσεις την δουλειά της μητέρας σου και να ακολουθήσεις την πορεία της;

 

‘Ήμουν πάντα πίσω από την Βιργινία . Με προετοίμαζε για αυτή την δουλειά γιατί ήξερε τι επρόκειτο να συμβεί, το είχε πει άλλωστε και κανείς δεν ήθελε να την  πιστέψει τότε. Εγώ βγήκα λοιπόν στον κόσμο ως την συνέχεια της , αν θέλεις,  και προσπαθώ κάθε μέρα να την κάνω να νοιώθει υπερήφανη  για κάθε τι που μου δίδαξε και με μύησε! Το μεγαλύτερο και το  πιο σημαντικό πράγμα που μου δίδαξε η Βιργινία ήταν, να βοηθάω πάντα τον κόσμο με τον όπιο εφικτό και δυνατό τρόπο, πάνω στην μελλοντολογία , την αστρολογία και την αριθμολογία. Όλα αυτά τα οποία ανέφερα, αποτελούν πλέον επιστήμη,  ενώ την εποχή την Βιργινίας όχι. Εγώ λοιπόν επέλεξα να συνεχίσω το έργο της ,μέσα από τον δικό μου τρόπο.

 

 

Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με την αστρολογία και πότε ; Είναι κάτι που λόγο τη μητέρας σου το ήθελες από μικρή;

 

Όχι! Από μικρή ήμουν μέσα σε όλο  αυτό λόγο της μητέρας μου , δεν σκεφτόμουν όμως να ασχοληθώ επαγγελματικά, παρόλο που γνώριζα αρκετά πράγματα και βοηθούσα φίλους και δικούς μου ανθρώπους όταν μου το ζητούσαν. Τα τελευταία τρία χρόνια, μετά τον θάνατο της μητέρας μου, είμαι μόνη κι ασχολούμαι ενεργά και τα τελευταία 10  χρόνια, όπως σου είπα βρισκόμουν στο πλάι της, πίσω της!

 

 

Τι σημαίνει για εσένα η λέξη πρόβλεψη;

 

Είναι η δυνατότητα που μπορεί να έχει ένας  άνθρωπος, ώστε να σου βγάλει από μέσα σου κάποια πράγματα που σε ζορίζουνε , να βλέπει κάποια πράγματα με ένα πιο ‘’καθαρό’’ μυαλό , παρόλο που έχει να κάνει με αρκετούς και διαφορετικούς ανθρώπους.

 

 

Έχεις δεχτεί ποτέ αμφισβήτηση από τον κόσμο για την δουλειά σου και τον κλάδο σου γενικότερα;

 

Η επιστήμη της αστρολογίας έχει αντιμετωπίσει γενικότερα τέτοια θέματα. Κι εγώ προσωπικά έχω δεχθεί αμφισβήτηση και ανθρώπους με περίεργες συμπεριφορές ωστόσο φροντίζω πάντα να είμαι ψύχραιμη .Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν θετικοί και αρνητικοί άνθρωποι.

 

 

Πιστεύεις ότι η αστρολογία είναι ένα μέσον για να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας;

 

Ναι, φυσικά και το πιστεύω!

 

 

Η αστρολογία κατά καιρούς έχει δεχθεί διάφορες κριτικές εσύ πιστεύεις ότι είναι μαντική τέχνη ή επιστήμη στην ουσία της;

 

Επιστήμη! Δεν έχει καμία σχέση με μαντεία. Είναι επιστήμη και πλέον αναγνωρίσιμη ως έτσι. Έχει μαθηματικά , γεωγραφικό πλάτος, διδάσκετε , υπάρχουν πλέον ολόκληρες σχολές! Ένας χάρτης δεν είναι βλέπω απλά το ζώδιο σου, βλέπω τις όψεις  , οι οποίες προκύπτουν από μαθηματικά!

 

Η αστρολογία είναι προσβάσιμη στον απλό κόσμο;

 

Ναι όποιος ενδιαφέρεται και θέλει να μάθει μπορεί να ασχοληθεί! Η αστρολογία δεν έχει να κάνει  ούτε με την έκτη αίσθηση , ούτε με το τρίτο μάτι , ούτε και με την  διορατικότητα.

 

 

Ποια πρέπει να είναι τα κριτήρια μας για να εμπιστευθούμε έναν αστρολόγο;

 

Η φήμη του και φυσικά το ρίσκο της πρώτης φοράς, θα μας δώσουν αυτήν την απάντηση!

 

 

2020 τι να περιμένουμε από αυτή την νέα χρονιά;

 

Είναι μία πάρα πολύ ωραία χρονιά το 2020! Και αστρολογικά και αριθμολογικά ! Αυτοί που πρέπει λίγο να προσέξουν είναι τα ζώδια της φωτιάς , τα κριάρια , οι λέοντες και οι τοξότες γιατί έχει μπει ό Δίας στον αιγόκερο και δεν βοηθάει καθόλου τον κριό, αντιθέτως τον μπλοκάρει και θα πρέπει να προσέξει παγίδες και απάτες! Τα λιοντάρια δεν ευνοούνται τόσο από τον Δία και τον Κρόνο, γιατί δεν θα τους επιτραπεί  να ανανεώσουν κάποια πράγματα που επιθυμούν. Της γης , οι ταύροι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μία περίπλοκη περίοδο που θα πρέπει να αισθανθούν την ανάγκη να ξεκαθαρίσουν οριστικά κάποια πράγματα στην ζωή τους. Είναι μια χρονιά ξεκαθαρίσματος , ανανέωσης και αλλαγών ! Στα ζώδια του αέρα δημιουργεί μία πίεση, αλλά δεν είναι για κακό τους!

 

 

Μία ευχή για το fey’s style ;

 

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και το 2020 να φτάσετε στην κορυφή!

 

Facebook