Παρασκευή 10.07.2020

Η ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΈΧΕΙ ΓΊΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΧΡΟΝΙΆ ΈΝΑ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΌ

δημοσίευση | 23/11/2019 στην κατηγορία Συνεντεύξεις

Σπύρο μου και πάλι μαζί..ΣΜΠ. Αυτό είναι ευτυχές! Αλίμονο στους Νέους... Πεστα μου τα όλα... Σε αυτή τη παράσταση κάνεις την έκπληξη. Μίλησε μου για αυτή τη συνεργασία.

 

Είναι μια από τις ωραιότερες συνεργασίες που έχω κάνει όλα αυτά τα 45 χρονιά γιατί είναι σε ένα κλίμα τέτοιας ευγενείας και συναδελφικότητας χωρίς κανένα πρόβλημα και το τονίζω γιατί δεν συμβαίνει συνεχεία αυτό και νιώθω πολύ ευτυχής που βρέθηκα σε ένα τόσο ζεστό και ωραίο κλίμα,με έναν τόσο ευγενικό και κάλο σκηνοθέτη. Γιατί όταν ο σκηνοθέτης είναι τόσο κάλος όπως ο Βασίλης Νικολαΐδης, οι ηθοποιοί είναι πολύ ευχαριστημένοι. Όταν με πήραν για αυτήν την παράσταση μου είπαν με συστολή ότι οι ρολοι ειναι μικροι και εγω τους ειπα οτι εμενα δεν με ενδιαφερει ποτε το μεγεθος του ρολου και μια ατακα να εχω, μπορω να το κανω το μικρο ρολο..ΜΕΓΆΛΟ.

 

 

Είσαι ένας ηθοποιός με σημαντικές ερμηνείες στο θέατρο, στη τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Επίσης λατρεύτηκες από τα παιδιά με τη φωνή σου μέσα από τα κινούμενα σχεδία. Πως τα καταφέρνεις όλα αυτά και πάντα με χαμόγελο;

 

Έχω αισιοδοξία και αγαπάω τη ζωή. Η ζωή είναι ένα πάρα πολύ ωραίο δώρο και την απολαμβάνω όσο γίνεται καλύτερα. Μου έχουν τύχει πολύ άσχημα πράγματα στη ζωή μου, άλλα επειδή πιστεύω ότι θα δεις τον ήλιο και τη θάλασσα την επόμενη ήμερα λέω θα περάσει και αυτό.

 

 

 

 

Υπάρχει κάτι που σε έχει ενοχλήσει και έχει ειπωθεί για σένα και ήταν άδικο;

 

Πολλά έχουν υπωθει για μένα αρνητικά αρκετές φόρες , εξαιτίας κάποιον δηλώσεων μου ή της εμφάνισης μου γιατί είμαι λίγο extreme τύπος, γενικά μιλάω ανοιχτά για δύσκολα θέματα όπως είναι οι πρόσφυγες, ο ρατσισμός, η ομοφυλοφιλία , η θρησκεία και κάποιους τους ενοχλεί. Σήμερα με έβρισε κάποιος στο δρόμο, εγώ του χαμογέλασα,μου είπε δεν βλέπεις το θεό μέσα στα μάτια μου και του είπα όχι δεν τον βλέπω ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ.

 

 

 

Πως αισθάνεσαι όταν κάποιοι βιάζονται να σε κρίνουν για τις απόψεις σου;

 

Δεν με πειράζει γιατί έτσι κάνουμε διάλογο. Είναι κάλο να ακούγεται και η άλλη πλευρά.

Εγώ δεν βρίζω, σέβομαι και την άλλη πλευρά και πρέπει όλοι μαζί με κάποιο τρόπο να συνυπάρχουμε. Δεν μπορεί σε μια κοινωνία να είμαστε όλοι το ίδιο για αυτό έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ευτυχώς.

 

 

ΤΑΣΕΙ:καινούργιο ημερολόγιο! Μίλησε μου για αυτό...

 

Δημιουργούμε κάθε χρόνο ένα ημερολόγιο με διαφορετικό θέμα κάθε φορά. Απέδωσε καρπούς και έτσι το ΤΑΣΕΙ μπορεί και συντηρείτε και κάνουμε όλο αυτό το έργο. Το καινούργιο ημερολόγιο έχει σαν θέμα ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΊΣΩ ΑΠΌ ΤΟ 1850 ΕΩΣ ΣΉΜΕΡΑ που κάνανε καριέρες, που δουλεύανε ή σπουδάσανε στο εξωτερικό, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, χορογράφοι και χορευτές και έτσι θα μάθουμε ιστορίες για τους Έλληνες της διασποράς και για ανθρώπους που κάνεις δεν υποψιάζεται ότι έχουν κάνει πράγματα στο εξωτερικό.

 

 

 

Έχεις αντιμετωπίσει προβλήματα συνάδελφων σου με μεγάλη ευαισθησία. Αυτό σε φθείρει;

 

Αντίθετα, αυτό μου δίνει δύναμη. Το τελευταίο διάστημα είχαμε πολλά προβλήματα με πολλούς ηθοποιούς, έτρεχα να βρω νοσοκομεία, γηροκομεία για να λύσω προβλήματα... πρόσφατα βρήκα ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της, 91 ετών, οι οποία αν δεν πήγαινα, θα είχε πεθάνει. Ευτυχώς την σώσαμε.

 

 

Πόσο σε βοήθησε στη ζωή σου το πτυχίο της Νομικής ;

 

Με βοήθησε να είμαι πολύ κάλος μάρτυρας στα δικαστήρια και εν όψει της δίκης του Καρκώ, θα είμαι ένας μάρτυρας καταπέλτης. Επίσης με βοήθησε πολύ στον συνδικαλισμό γιατί εγώ παρόλο που ζω όλο αυτό το τρελοκομείο με πολύ δουλειά και τη πολύ ενασχόληση με τα κοινωνικά, είμαι και συνδικαλιστής 30 χρονιά. Ασχολούμαι πολύ με τα δικαιώματα των ηθοποιών και εγώ βρεθεί μάρτυρας στα δικαστήρια, συμπαθής από ότι λένε, γιατί δεν λέω ψέματα και θεωρό ότι το πτυχίο της νομικής βοήθησε σε όλο αυτό.

 

 

Πως βλέπεις το φετινό χειμώνα τηλεοπτικά;

 

Εγώ έχω απαρνηθεί τη τηλεόραση πολλά χρονιά, παρόλο που η τηλεόραση με έκανε γνωστό. Με δείχνει λόγω των επαναλήψεων πάρα πολύ συχνά και είναι σαν να παίζω. Τα τελευταία 3 χρονιά δεν έχω παίξει σε κάποιο σήριαλ. Η ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΈΧΕΙ ΓΊΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΧΡΟΝΙΆ ΈΝΑ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΌ. Τα σήριαλ γίνονται άρπα κόλλα εκτός κάποιων εξαιρέσεων και οι εκπομπές έχουν πάρει τη κάτω βόλτα. Απερίγραπτο κουτσομπολιό, βρίζει ο ένας τον άλλον, κοροϊδεύει ο ένας τον άλλον και ρίχνει το επίπεδο του κόσμου. Ταν μπαίνεις στην κλειδαρότρυπα γίνεσαι ένας κουτσομπόλης αίσχιστου είδους.

 

 

Τα επόμενα επαγγελματικά σου σχεδία;

 

Αφήνω τη ζωή να προχωράει. Δεν κάνω σχεδία. Φέτος είμαι σε 3 θεατρικές δουλείες. Θα ετοιμάσω ένα μεγάλο θεατρικό λεύκωμα που θα είναι όλες οι δουλείες που έχω κάνει με φωτογραφικό υλικό και σχόλια πάνω σε αυτές τις δουλείες.

 

 

 

Άλλη μια ευχή για το FEY'S STYLE...

 

To FEY'S STYLE αγαπάει πολύ τους ηθοποιούς και εσύ το κάνεις με πολύ μεράκι... Εύχομαι και τα επόμενα χρονιά να το κάνεις με το ίδιο μεράκι γιατί μόνο έτσι γίνονται ωραία πράγματα.