Δευτέρα 21.01.2019

Κωνσταντίνος Παντίδος. Μεγάλος Έρωτας το Κλαρίνο!

δημοσίευση | 03/05/2018 στην κατηγορία Συνεντεύξεις

-Παιδικά χρόνια.
-Τα καλύτερα!

-Το ξεκίνημά σου.
–Το ξεκίνημά μου ήταν στα 15 μου χρόνια, όπως όλα τα όργανα στο επάγγελμά μου, ξεκίνησα σιγά σιγά από ταβέρνες στον τόπο καταγωγής μου τη Λαμία. Ήταν δύσκολο, αν και η εποχή ευνοούσε τότε που ξεκίνησα εγώ.

-Οικογένεια.
–Προέρχομαι από μια πολύ ευτυχισμένη και δεμένη οικογένεια. Έχω πρότυπα και τους δύο μου γονείς. Και μακάρι να καταφέρω κι εγώ στην δύσκολή εποχή που ζούμε, να δημιουργήσω κι εγώ μια ανάλογη.

-Φιλία.
-Έχω πολλούς γνωστούς, λίγους φίλους, κολλητούς θα έλεγα, που τους έχω σαν αδέλφια μου. Ποντάρω πολύ στην φιλία και επενδύω, γι’αυτό και όλα αυτά τα χρόνια είμαι με αρκετά λιγοστούς θα έλεγα.

-Έρωτας. 
–Ο έρωτας παίζει πρωταρχικό ρόλο στην ζωή μου, έχω υπάρξει ερωτευμένος αρκετά, τον κυνηγάω, τον θέλω, αρκεί να υπάρχει ανταπόκριση.

-Γυναίκες.
-Και λόγω του επαγγέλματός μου, αλλά και λόγω του ότι μ’ αρέσουν αρκετά οι γυναίκες, να πείς και σε ποιον δεν αρέσουν, απλά εντάξει εγώ έχω και μια έφεση όσων τις αφορά, τις κυνηγάω αρκετά, δεν θα έλεγα ότι με κυνηγάνε τόσο πολύ, δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά ναι, τις θέλω πολύ στην ζωή μου.

-Ζώδια.
-Δεν τα πολυπιστεύω, αν και κάποια λένε ότι ταιριάζουν πολύ με το δικό μου που είμαι Κριός. Εντάξει, τα παρακολουθώ, τα ακούω, μέχρι εκεί.

-Σεξ. 
–Μου αρέσει, σε ποιον δεν αρέσει.

-Αχαριστία.
–Έχω νιώσει να δέχομαι αχαριστία από πολλούς ανθρώπους γύρω μου, ειδικά στον επαγγελματικό μου χώρο, ίσως είναι η ηλικία μου, ίσως είναι στη φάση της καριέρας που βρίσκομαι, με ενοχλεί αλλά δεν κοιτάω μόνο αυτό.

-Μεγάλη Αγάπη.
–Μεγάλη μου αγάπη σίγουρα είναι το κλαρίνο, είμαι ερωτευμένος με το όργανο μου και με την δουλειά μου ταυτόχρονα, γιατί δουλειά δεν είναι μόνο το κλαρίνο, εμπεριέχει κι άλλα πράγματα. Μεγάλη αγάπη όσον αφορά τις γυναίκες, θα ήθελα κάποτε να την βρω.

-Τραγούδι.
-Στην σημερινή εποχή, ναι μεν μου αρέσει, αλλά νιώθω σαν Κωνσταντίνος , ότι ανήκω σε άλλη εποχή όσων αφορά το τραγούδι.

-Πολιτική.
–Την παρακολουθώ στενά. Δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα που γίνονται σίγουρα, όπως σε όλο τον κόσμο. Φαντάζομαι θα καλυτερέψουν τα πράγματα, για να έχει και η χώρα μας κι όλα τα επαγγέλματα και περισσότερο όσον αφορά το δικό μου επάγγελμα, και εξέλιξη και προοπτική.

-Κοινωνία. 
–Επίσης πιστεύω ότι ανήκω σε άλλη δεκαετία κοινωνίας, δεν μου αρέσουν αυτά τα πρότυπα που προωθούν, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο παρά να προσαρμοστούμε.

-Κρίση.
–Η κρίση έχει αγγίξει και εμένα. Προπαντός κόβουν τη διασκέδαση οι Έλληνες, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και στα δεδομένα της κρίσης όσον αφορά τα οικονομικά και τα επαγγελματικά γενικότερα. Την πολεμούμε και ελπίζω να βγούμε σύντομα.

-Νύχτα. 
–Η νύχτα είναι μέρος της δουλειάς μου, την αγαπώ πολύ. Σίγουρα έχει κινδύνους και πειρασμούς αρκετούς. Αλλά απ’αυτήν τρώμε ψωμί ακόμη και τώρα, εν μέσω κρίσης. Μ’αρέσει πολύ, είμαι ερωτευμένος και με την Νύχτα. Δεν θα φανταζόμουν τον εαυτό μου να δουλεύει πρωινή δουλειά.

-Αγαπημένες συνήθειες
–Το τσιγάρο. Κακή μεν, αλλά είναι! (γέλια)

-Αποστροφή.
-Αποστροφή από κακούς ανθρώπους και κακές επιρροές, Συνήθως οι κακές επιρροές έρχονται από “κακούς” ανθρώπους. “κακούς” σε εισαγωγικά βέβαια, αλλά προσπαθώ να τους κρατάω μακριά.

-Εγωισμός.
–Είμαι αρκετά εγωιστής με την δουλεία μου και με τις γυναίκες, δεν ξέρω αν αυτό είναι κακό ή καλό, άλλες φορές με έχει οδηγήσει και καλά αποτελέσματα και άλλες φορές και κακά.

-Ζήλια.
–Ζηλεύω αρκετά.
-Τη γυναίκα;
-Εντάξει και την γυναίκα άμα σε ενδιαφέρει, τη ζηλεύεις, εννοείται, αυτά τα δύο πάνε μαζί.  Όσον αφορά τη δουλεία μου δεν ζηλεύω την επιτυχία του αλλουνόυ , μακάρι όλος ο κόσμος να έχει δουλειά. Απλά θα ήθελα να γίνω όπως κάποια πρότυπα μου.

-Ταξίδια.
–Τα αγαπώ τα ταξίδια, είμαι μέρος της δουλειάς μου και αυτά, και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με την πρώτη ευκαιρία κάθε φορά που μου δίνεται , θέλω να τα αξιοποιώ και να τα κάνω.

-Επαγγελματικά σχέδια.
–Να συνεχίσω τις καλές συνεργασίες με τα ονόματα που δουλεύω και με τους επιχειρηματίες. Προσωπικές φιλοδοξίες και σχέδια στο άμεσο μέλλον, κάποιο προσωπικό άλμπουμ με κάποια κομμάτια δικά , δικής μου παραγωγής και ενορχήστρωσης.


-Και μία ευχή για το Fey’s Style.

-Εύχομαι τα καλύτερα στην Φαίη Σπανου, την ευχαριστώ πάρα πολύ για την συνέντευξη, για την τιμή που μου έκανε. Έυχομαι τα καλύτερα και στην δημοσιογραφία και στους γάμους και θα τα ξαναπούμε, τώρα που γνωριστήκαμε!

 

Δείτε επίσης...

Facebook